Blogartikelen 2018-02-01T17:47:01+00:00

Quentext schrijft jouw blogartikel

Het regelmatig posten van een blog over zaken die te maken hebben met je bedrijf, onderneming of activiteiten, en waarin je leuke wetenswaardigheden of tips deelt, is een mooie manier om jezelf zichtbaar te maken en beter gevonden te worden op internet. Met bloggen trek je meer bezoekers naar je site. Een interessante blog over een onderwerp dat de mensen in jouw doelgroep aanspreekt, zal altijd leiden tot het doorklikken naar je site.

Inleven in je doelgroep

Het is aan te bevelen onderwerpen in je blog te behandelen die direct te maken hebben met je doelgroep. Het is daarom handig je van te voren goed in te leven in je doelgroep. Waar lopen ze tegenaan, welke informatie zou hen van dienst kunnen zijn, met welke vragen zitten ze? In een blog kun je antwoord geven hierop en je eigen visie kenbaar maken.

Jouw persoonlijke verhaal

Het is ook goed om onderwerpen die jou persoonlijk raken in een blog te linken aan je activiteiten of bedrijf.  Een blog is een persoonlijk verhaal, waarin je veel van jezelf als unieke persoonlijkheid laat zien.

Prettig leesbaar

Een prettig leesbare blog schrijven… is hartstikke leuk om te doen, maar je moet er echt wel tijd en energie in steken! En dat kan een drempel zijn als schrijven niet je ‘ding’ is.  En je liever je tijd wilt besteden aan zaken waar je wel verstand van hebt! Maar niet getreurd… ik schrijf ze graag voor je!