Mediumschap 2018-02-01T17:47:06+00:00

Mediumschap

Mediumschap is het vermogen om te communiceren met overledenen, of wat wij noemen de spirituele wereld. Als wij doodgaan overlijdt alleen ons stoffelijke lichaam. Je essentie, die je je ziel zou kunnen noemen, sterft niet maar gaat over naar een andere dimensie. Een medium kan contact maken met die essentie. Als medium ben je de boodschapper tussen de spirituele wereld en onze materiële wereld.

De energie in de spirituele wereld heeft een andere frequentie dan de onze. Een medium stemt zijn of haar energie af op die frequentie en ontvangt zo informatie. Vergelijkbaar met een radio-antenne die geluidsgolven opvangt en een radio die het geluid hoorbaar maakt voor iedereen.

Persoonlijk krijg ik tijdens een reading de boodschappen in beelden en woorden door. Ik vond het echt waanzinnig mooi om dit te leren en te ervaren. Het is een hele mooie verdieping van wat ik al mijn hele leven voel; ‘een lijntje met boven’….
Een reading duurt gemiddeld ruim een uur.  En de ervaring is dat het altijd weer heel verrassend is wat er uitkomt! Maar zeker ook informatie waar je absoluut iets mee kan en je verder helpt op welk gebied dan ook (privé, werk etc) in je leven. En je kunt ook vragen stellen. Echt leuk hoor; om te krijgen maar zeker ook voor mij om te geven!

(Met dank aan Praktijk Sjamanca)