Natuur(lijk) schrijven 2018-02-01T17:33:24+00:00

Wendy van den Berg - natuurlijk schrijven

Natuur(lijk) Schrijven

De term ´Natuur(lijk) Schrijven´ dekt enorm de lading van wie ik in de kern ben.  Ik ben verzot op de natuur, vindt daar heel veel rust en inspiratie, en tegelijkertijd is schrijven voor mij persoonlijk een heel natuurlijke bezigheid. Schrijven voor anderen, maar ook voor mezelf, als uitlaatklep, voelt voor mij als een tweede natuur. Natuur(lijk) Schrijven betekent daarnaast voor mij ook dat ik schrijf vanuit het hart, vanuit geïnspireerde actie.

Kijk op jou en je bedrijf met mijn intuïtieve vermogen

Samen de natuur in: boost voor je bedrijf

Wandelen in de natuur is dé manier om je hoofd leeg te maken en inspiratie en nieuwe energie op te doen. Als je goed in verbinding bent met je kern en je eigen energie (en daar kan een wandeling in de natuur enorm bij helpen) komen de geïnspireerde acties die je verder helpen op je pad vanzelf naar boven.

Zou jij dat nou ook willen? Zo’n inspirerende wandeling door de natuur waarbij ik je help helder te krijgen wat je volgende stappen kunnen zijn als het gaat om je wensen en je doelen in het leven en voor je bedrijf? Zodat je daarna met vernieuwde energie geïnspireerde actie kunt nemen? Vanuit je hart en niet omdat het ‘moet’? Wil je een boost geven aan je creativiteit? Laten we dan eens samen een mooie boswandeling gaan maken. Strijken we na de wandeling neer aan een gezellige tafel om wat er aan ideeën en inspiratie boven is komen ‘drijven’ concrete vormen te geven. Dat kan aanvullend met schrijfoefeningen die ik je geef, maar dat hoeft niet. Een boost voor je business, maar zeker voor je lichaam en geest!

Samen schrijven: boost voor je ziel

Met Natuur(lijk) Schrijven (schrijven in flow) krijg je duidelijk en helder waar voor jou nog mooie stappen te zetten zijn op je pad. Al schrijvend doe je mooie inzichten over jezelf op. Vanuit jouw authentieke kern en dus helemaal passend bij wie je bent. Vanuit ontspanning en een ‘leeg hoofd’ kun je dan weer geïnspireerde actie nemen en hoef je veel minder te ‘bedenken’.

Met behulp van een aantal schrijfoefeningen ga je zien waar je valkuilen zitten en welke geïnspireerde actie je kunt nemen om dichter bij je doelen te komen. Met schrijven in flow schrijf je vanuit je hart, zonder dat het ego (angst, onzekerheid etc.) er tussen komt. Met schrijven in flow kom je dichter bij jezelf, wie je bent en waar je voor staat. En dat schept helderheid en (zelf) vertrouwen.

Bewuste Wandeling met schrijfoefeningen

Wandelen en schrijven is voor mij één van de heilzaamste combinaties om tot de kern te komen van wie je bent. In het voorjaar van 2018 start ik daarom weer met het organiseren van (bewuste) wandelingen, in combinatie met schrijfoefeningen. Een heerlijke ochtend/middag in het teken van bewustwording, zelfreflectie, schrijven en wandelen. Schrijven is zo goed voor de geest! Je komt er absoluut met vernieuwde inspiratie en energie van terug!

Houd mijn facebookpagina of deze website in de gaten voor de agenda!

Wendy van den Berg - natuurlijk schrijven

“Natuur(lijk) schrijven!
Dat schept ruimte in je hoofd en laat je ziel spreken!
Volg de stem van je ziel en het leven zal zich voor jou ontvouwen!”

–  Wendy van den Berg

Intuïtieve vermogen

Of het nu om het uitschrijven van een interview is, het schrijven van websiteteksten, nieuwsbrief, persbericht of blog, ik vertrouw daarbij sterk op mijn intuïtieve vermogen zodat ik teksten kan maken die helemaal kloppen bij de persoon, wie hij of zij is en wat degene voor ogen heeft.  Om dit nog beter te kunnen doen, ben ik mijn intuïtieve vermogen verder gaan ontwikkelen.

Tijdens een cursus mediumschap merkte ik hoe mijn hart openging.  Mooie boodschappen mogen doorgeven via een overleden dierbare en/of gids is fantastisch om te doen. Maar nog mooier is dat ik er een ander mee kan helpen op zijn of haar pad van zelfbewustwording. Even dat duwtje in de rug ervaren dat je op de juiste weg bent, waar je op kan letten in het dagelijks leven, waar je valkuilen zitten, adviezen krijgen waar je ook écht iets mee kan:  het zet je weer in beweging!

Innerlijk vertrouwen

Tijdens een consult komen vaak mooie boodschappen door die je als handvatten mee kan nemen in je dagelijkse activiteiten.  Zodat je meer rust en innerlijk vertrouwen ervaart.

Daarnaast geef ik behandelingen als magnetiseur. Met een behandeling magnetisme kun je spanningen uit het lichaam halen door het weg ‘plukken’ van negatieve en/of overtollige energie. Ieder mens, plant en dier heeft een energieveld om zich heen. Bij het magnetiseren behandel je dat energieveld.  Tijdens een behandeling voel ik waar een energietekort is en waar er blokkades zitten. Je maakt als het ware het energieveld van iemand weer helemaal schoon en vult deze met nieuwe, schone energie.

Ik heb nog steeds het gevoel dat ik na jouw reading een ommekeer heb gevoeld, héél bijzonder.

Monique

Héél treffend, ik ga er zeker iets mee doen.

Maudy

Ik voel me zo’n stuk rustiger en lichter na jouw reading, echt héél fijn.

Anna

Na een behandeling voelt iemand zich dan ook weer helemaal opgeladen, rustig en dicht bij zichzelf. Stagnerende energie is weer gaan stromen.  Het gaat te ver om uitgebreid uit te leggen wat magnetisme precies is en doet voor je lichaam. Ik vertel het je graag in een één-op-één behandeling! Interesse? Je kunt me altijd bellen voor vrijblijvende informatie!

Wat anderen lieten weten na een sessie:

Ik ben zeer onder de indruk! En vond het enorm verhelderend. Het kwam uit onverwachte hoek, maar bij nader inzien ook weer helemaal niet. Ik voelde me tijdens de reading ook best benauwd qua adem, hoofd, etc., maar ik ging veel rustiger en lichter weg.

Anette

Ik voelde me na je behandeling heel geaard. Heel licht en vrij. Ben de rest van de dag dicht bij mezelf gebleven en heb heerlijk vol dromen geslapen. Ik heb je tijdens de behandeling als heel prettig ervaren. Rustig, zonder oordeel en fijn wat uitleg over wat je aan het doen was. Ook heb je mij er bewust van gemaakt waar mijn valkuilen zitten en waar ik meer aandacht aan kan besteden. Kortom, HEERLIJK!

Floor

Wendy tijdens de natuurlijkwandeling

Passie

Wat nou als je passie schrijven, mediumschap en magnetisme zijn?

Dan combineer je die gewoon! Een onlogische combinatie misschien voor anderen, maar niet voor mij. Het zijn immers de talentjes die ik heb meegekregen. Eerst was er alleen het schrijven. En vaak gebruikte ik daarbij als hoog sensitief persoon mijn intuitieve vermogen. Het bleek een prachtig hulpmiddel. Maar ik merkte dat ik mijn heldervoelend vermogen verder wilde ontwikkelen. Een cursus mediumschap was het gevolg. En dat ik er écht mensen mee kon helpen, werd al snel duidelijk gezien de reacties van cliënten na een individuele sessie. Ik had ze weer in beweging gezet. En dat bracht ook mij weer in beweging. Daarna ben ik me gaan verdiepen in magnetisme. Met een behandeling magnetisme help ik anderen weer goed in haar of zijn energiesysteem te komen. Ook komen er tijdens zo´n behandeling boodschappen door waardoor je weer verder kan op je weg.

Uiteindelijk gaat het er mij om dat ik met datgene waar ik goed in ben en zelf zo enthousiast over ben en blij van wordt, andere mensen wil helpen. Zodat ook zij zich gesteund voelen in het verder ontwikkelen van hun authentieke kracht.

FB Community: Deel je foto, deel je verhaal

De natuur heeft zoveel moois te bieden dat ik er ook graag foto’s maak. Want hoe vaak word je niet geraakt door iets wat je ziet of tegenkomt. Elke foto vertelt een verhaal, een emotie. En elke foto met een verhaal is het waard om gedeeld te worden. In de besloten facebookgroep Quentext Natuurfoto’s kun je jouw foto en jouw verhaal kwijt. Of alleen je mooie foto! En er iets over vertellen: waar je ‘m hebt gemaakt, waarom je dat beeld wilde vastleggen, wat het met je deed. Kortom, wat jij er maar over kwijt wilt! Zo kun je ook anderen weer inspireren met je verhaal! Meld je hier aan!