Nieuwsbrieven 2018-02-01T17:22:15+00:00

Quentext schrijft jouw nieuwsbrief

Je houdt van wat je doet, je bent altijd klantgericht aan het werk en je wilt graag dat meer mensen bekend worden met jouw diensten. Door regelmatig te communiceren over wat jou uniek maakt en wat jij kan bieden aan je doelgroep, blijf je in verbinding met je bestaande en (potentiële) nieuwe klanten. De kracht van herhaling is bewezen effectief om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten! Die verbinding ontstaat als je met grote regelmaat interessante informatie over je onderneming of over de activiteiten die je organiseert, verspreid via een nieuwsbrief. Maar ook is het interessant als je via je nieuwsbrief zoveel mogelijk van je kennis weggeeft in de vorm van tips. Waar hebben de mensen in je doelgroep behoefte aan? Zie elke nieuwsbrief als een cadeautje aan je klanten. Wat vinden ze leuk om cadeau te krijgen?

Samen vertellen we wat jou uniek maakt

Ik heb de tijd

Een nieuwsbrief vullen met heldere, afwisselende én inspirerende teksten en foto’s kan een tijdrovend karweitje zijn dat ook nog eens veel energie van je vraagt. Helemaal als het schrijven en bewerken hiervan niet je dagelijkse routine is en je dus relatief veel moeite kost. Niet getreurd! Ik help je graag én snel met het maken van jouw persoonlijke of zakelijke nieuwsbrief. Zodat jij je tijd kunt besteden aan datgene waar jij wél energie van krijgt.

Toegevoegde waarde

Met een aansprekende en tot lezen uitnodigende nieuwsbrief breng je op een leuke en laagdrempelige manier informatie over je bedrijf naar buiten. Je kunt je klanten vertellen over nieuwe acties en aanbiedingen, ze een stukje inspiratie meegeven en ze leuke wetenswaardigheden en tips meegeven over de branche waarin je werkzaam bent. Zodat je nieuwsbrief echt van toegevoegde waarde is voor je klanten. Een mooie nieuwsbrief bestaat daarnaast voor mij uit een evenwichtige verdeling van tekst en foto’s. Want je nieuwsbrief moet niet alleen informatief en inspirerend zijn, maar er ook visueel aantrekkelijk uitzien!

Vorm aan bekendheid van jouw bedrijf

Wil jij ook bestaande en nieuwe klanten informeren met een inspirerende nieuwsbrief maar ontbreekt het je aan tijd, kennis en inspiratie? Laten we samen gaan zitten om tot een mooie, concrete invulling te komen. We brainstormen samen over de inhoud en ik ga voor jou aan de slag. Inspiratie ontstaat daar waar we in een één op één gesprek ideeën en informatie uitwisselen. Ontspannen aan de keukentafel, in een sfeervol koffietentje, of misschien wil je wel samen de natuur in om inspiratie op te doen. Want niets is zo verhelderend als een fijne boswandeling die gegarandeerd tot nieuwe creatieve ideeën leidt. Samen geven we vorm aan een verdere bekendheid van jouw bedrijf.