Websiteteksten 2018-02-01T17:48:06+00:00

Quentext schrijft jouw websiteteksten

Als tekstschrijver en schrijfcoach help ik jou als zzp’er of ondernemer met de juiste teksten op je website. Je wilt toch graag dat potentiële klanten geboeid raken door wat je te bieden hebt? Een goede tekst is daarbij van essentieel belang. Want een pakkende tekst, die past bij wie jij bent, wat je doet en waar jouw unieke talent ligt, komt ‘binnen’ bij de bezoekers van je site. En als bezoekers geraakt worden door de juiste woorden en sfeer, zullen ze eerder doorklikken en verder lezen.

Jij weet wat je wilt als ondernemer en waar je voor staat. Je wilt potentiële klanten die een kijkje nemen op je website duidelijk en helder informeren. Maar ook inspireren. Zodat ze die mail sturen voor meer informatie. Of de telefoon pakken om een afspraak te maken.

Eén op één sessie

Ik kan je daarbij helpen. Samen gaan we brainstormen over de inhoud, de tekst en de sfeer die jij voor ogen hebt met je website. Dat doen we in een één op één sessie op een sfeervolle locatie en onder het genot van een kopje koffie. Maar aan de keukentafel bij jou thuis is natuurlijk ook helemaal prima! Ik zal je zoveel mogelijk vragen stellen om een goed beeld te krijgen wie je bent, waar je talent en passie liggen, wat je doelen en wensen zijn en wat je voor ogen hebt met jouw unieke bedrijf. Met al die informatie ga ik lekker aan de slag.

Jouw boodschap

Helder en duidelijk moet jouw boodschap aan de wereld zijn. Dat staat voorop. Maar er speelt nog iets mee als ik voor jou aan de slag ga met je websiteteksten. Mijn intuïtieve vermogen. Door mijn hooggevoeligheid en mijn ‘lijntje met boven’ zoals ik dat altijd noem, stem ik me helemaal af op jou en je bedrijf en laat ik mijn intuïtie mede een rol spelen bij het schrijven van de teksten voor jouw website. Het is in al die jaren dat ik al teksten maak voor anderen, een prachtig hulpmiddel gebleken.

Jouw visitekaartje

Want de tekst op jouw website, waar je trots op bent en jouw visitekaartje naar de buitenwereld toe is, moet helemaal passen bij wie jij bent en wat je wilt uitstralen. Zodat ook jouw verhaal en jouw missie anderen weer verder helpt. Dit, gecombineerd met een mooie rugzak vol werk – en levenservaring, maakt dat ik me goed kan afstemmen op wat jij als klant nodig hebt. Samen stellen we ook een zoekwoordenlijst samen waardoor je teksten nog beter aansluiten bij de zoekopdracht van je potentiële klant en eindig je hoger in de zoekmachines. De intake is gratis en je kunt daarna beslissen of we met elkaar in zee gaan.

Samen werken we aan de optimalisering van jouw uitstraling!